Bedrijfskleding soBAD. - T-shirt

dé textieldrukker van castricum

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van respresentatieve kleding. Dit doen wij voor bedrijven, verenigingen, horeca, teamuitje. Grote of kleine aantallen is bij ons geen probleem!

neem contact op
in eigen huis

Wij bedrukken in principe alle kleding in eigen huis tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Grote aantallen is voor ons geen probleem, maar ook voor een kleine oplage kan je bij ons terecht. Wij bedrukken al vanaf 1 exemplaar.

excellent

In ons assortiment hanteren we een premium en een excellent line. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze kleding en bepalen graag samen met jouw welke line voor jou het meest geschikt is. Uitermate geschikt voor een schoolshirt, teamuitje of feestje. Onze excellent line is echt top! Gemaakt voor het zware werk. Wij adviseren je graag welke kwaliteit voor jou het meest geschikt is.

niks is gek

Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar het bedrukken van kwalitatief hoogwaardige t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, softshell jassen, werkbroeken, mutsen, caps en nog veel meer. Onze kleding is representatief en voldoet aan de gestelde veiligheidseisen voor de branche waarin je actief bent. 

portfolio

wij werken onder andere voor