Retourneren

Niet tevreden, verkeerde kleur of is de maat niet goed? Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je bestelling retourneren. Het artikel mag niet gedragen of gewassen zijn en dient voorzien te zijn van het soBAD. kaartje dat aan het kledingstuk vastzit. Retourneren is op kosten van de klant.

Retour procedure

  • Meld je retour aan door een email te sturen naar: info@sobad.nl
  • Vermeld in deze email het ordernummer, het betreffende artikel, reden van retour, jouw gegevens en bankrekeningnummer.
  • Wanneer je jouw retour verstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace nummer totdat je retour verwerkt is!
  • Zodra wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Retour adres:
soBAD.
Overtoom 3
1901 EW Castricum

Wij zullen niet storneren of omruilen voordat wij jouw zending hebben ontvangen.

Als je de bestelling wilt omruilen dan zullen wij de verzendkosten van de nieuwe zending voor onze rekening nemen. Anders zou je dubbele kosten hebben.

Kortingscodes

soBAD. hanteert twee soorten kortingscodes: de algemene kortingscode en de persoonlijke kortingscode.
De algemene kortingscode geldt tijdens acties of sale periodes. De persoonlijke kortingscode ontvang je persoonlijk via onze klantenservice.

De waarde van de algemene- en de persoonlijke kortingscode wordt nooit gestorneerd. In geval dat de persoonlijke kortingscode wordt toegepast zullen we het deel dat zonder kortingscode is betaald storneren en voor de waarde van de kortingscode zullen wij een nieuwe kortingscode uitgeven. De waarde van de algemene kortingscode komt te vervallen als de periode van de actie of sale is afgelopen waarop deze kortingscode betrekking heeft gehad.

Foutieve levering

Als je per abuis een verkeerde bestelling hebt ontvangen hebben wij iets niet goed gedaan. In dat geval zullen wij de retourkosten voor onze rekening nemen. Je kunt hiervoor per mail een retourlabel aanvragen: info@sobad.nl.

Bestelling nooit aangekomen?

Indien Post.nl je bestelling nooit heeft afgeleverd, neem dan contact met ons op via: info@sobad.nl.  Wij zullen je dan helpen om dit probleem op te lossen.